Pariserbøf med spejlet æg & grønne bønner

Grønt og sundt, Nem hverdagsmad, Hovedret, Personer: 2, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Rør tatarkødet godt med alle krydderier og æggehvide, del og form det til 2 bøffer og steg dem kort på begge sider til de er gyldne.

Top med brøndkarse og peberrod, spejl æggene og læg dem øverst. Server med grønne bønner og kryddergrønt.

Energi pr. person: 315 kcal, fedt 44%, protein 45%, kulhydrat 11 %.

Ingredienser

200 g oksetatar

1 lille, reven skalotteløg

2 spsk. velafdryppede kapers

1 spsk. Dijon sennep

1 tsk. Worcestershire sauce

1 æggehvide Danæg

1 tsk. olie

1 dl brøndkarse

2 spsk. høvlet peberrod

2 Fitness æg Danæg

300 g kogte grønne bønner

Kryddergrønt

Har du brug for mere inspiration

Croque Madame lille.jpg

Croque Madame

7R9A1256.jpg

Lunefulde æg med salat og skagenskinke

7R9A1261.jpg

Soldater 

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.