Ovnbagt frittata med løg & grøntkål og pancetta

Nem hverdagsmad, Frokost, Hovedret, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Rist pancetta og løg gyldne i en lille pande.

Pisk æg, æggehvider og hytteost med salt og peber. Hæld æggemassen i panden, vend den let med pancetta, løg og kikærter og lad den derefter bunden stivne ved jævn varme.

Læg grøntkål og peberfrugter på toppen, sæt panden i ovnen ved 200° varmluft og bag frittataen færdig 15 – 20 min. Server den varm.

Vegetarudgave: Drop Pancetta

Energi pr. pers.: 316 kcal, fedt 37%, protein 39%, kulhydrat 24%.

Ingredienser

25 g pancetta i tern

1 hakket løg

2 Fitness æg Danæg

3 bægre æggehvide Danæg

1 dl hytteost

salt, peber

100 g afdryppede kikærter fra dåse

2 dl hakket grøntkål

1 lille hakket rød peberfrugt

Brug for mere inspiration

retter_cmyk_JPG.jpg

Småt men godt m. æg

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.