Omelet med soyasauce, forårsløg & bresaola

Grønt og sundt, Nem hverdagsmad, Frokost, Hovedret, Mellemmåltid, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Pisk æg, æggehvider og soyasauce godt sammen med lidt peber – husk soyasaucen salter en del i sig selv.

Varm sesamolien i en lille pande 18 – 20 cm i diameter, hæld halvdelen af æggemassen i og steg til den er gylden og let fast. Vend og steg den kort på den anden side, og gentag processen med resterende æggemasse.

Fold omeletterne med forårsløg, bønner og bresaola samt babyleaves og pynt med kryddergrønt.

Energi pr. pers.: 200 kcal, fedt 44%, protein 46%, kulhydrat 10%.

Ingredienser

2 Fitness æg Danæg

2 bægre æggehvide Danæg = 3 æggehvider

2 spsk. soyasauce light

Peber, evt salt

1 tsk. sesamolie

50 g snittede forårsløg

150 g kogte grønne bønner

50 g bresaola i tynde skiver

1 håndfuld blandede babyleaves

Kryddergrønt

Brug for mere inspiration

fitfood_danaeg_nr17_aeggeruller_korianter_spinat_roastbeef.jpg

Æggeruller med koriander, spinat og roastbeef

fitfood_danaeg_nr07_aeggemuffins_broccoli.jpg

Æggemuffins m. broccoli

Thaiomelet_cmyk_jpg.jpg

Thai omelet med mango og chili

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.