Omelet med ost og pesto

Nem hverdagsmad, Frokost, Hovedret, Morgenmad, Personer: 2, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Stavblend basilikum sammen med olivenolie, parmesan, hasselnødder, salt og peber. Pisk æggene sammen og steg dem i fedtstoffet på en teflonpande til de begynder at sættes sig. Fold æggemassen sammen i den ene side af panden med en palet. Flip omeletten ud på en tallerken og server den med spåner af Havgus og pesto.

Ingredienser

1 bt. basilikum

1 spsk. hasselnødder uden hinder

1 dl mild olivenolie

25 g parmesan

salt

peber

100g ”Havgus” ost fra Arla Unika

Brug for mere inspiration

Thaiomelet_cmyk_jpg.jpg

Thai omelet med mango og chili

Omelet_cmyk_jpg.jpg

Feta-omelet med basilikum og grønne bønner

7R9A5470.jpg

Æggesalat på toast med karse

retter_cmyk_JPG.jpg

Småt men godt med æg

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.