Nøddemarengs med chokoladecreme

Jul, Kage, Personer: , Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Tænd for ovnen på 145° grader.

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret og pisk igen i ca. 4. Minutter til det er helt stift. Sprøjt marengsmassen ud på bagepapiret i fuglereder. Bag marengsen i ca 30 min. Lad marengsen afkøle på en bagerist. Chokoladecremen røres sammen og fyldes i fuglerederne.

Ingredienser

6 pasteuriserede æggehvider (4 bægre)

300 g sukker

150 g smør

75 g flormelis

100 g hakkede hasselnødder

Kan smages til med feks stærk kaffe, saft og skal fra en appelsin eller cognac

Brug for mere inspiration

Pandekage_cmyk_jpg.jpg

Pandekager med nøddecreme

Chokokage_cmyk_jpg.jpg

Chokoladekage med hvis citruscreme

7R9A5505.jpg

Lakrids kys

chokolademousse-02_JPG.jpg

Chokolademousse

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.