Opskrifter fra Danæg

Nem Vega- grønsagslåda

Grønt og sundt, Nem hverdagsmad, Frokost, Hovedret, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Tid 35 – 40 min

Damp blomkål, broccoli og gulerødder i let saltet vand 3 – 4 min. og bland ærterne ved de sidste minutter. Afdryp og fordel grønsagerne i et ovnfast fad, bland dem med kryddergrønt, salt og peber. Pisk æggene sammen. Pisk æggehviderne til tykt skum, fold dem i æggemassen med salt, peber samt lidt af raspen og osten. Fordel æggemassen over grøntfyldet. Drys med resterende rasp og ost og bag ved 200 – 225° 25 – 30 min. til æggemassen er gylden og stivnet. Server med masser af friske ærteskud. PS. Har du en rest kogte grønsager er de fine at bruge på denne måde.

Energi pr. person: 304 kcal, fedt 30%, protein 36%, kulhydrat 34%.

Ingredienser

200 g blomkålsbuketter

200 g broccolibuketter

200 g snittede gulerødder

1 dl ærter

1 – 2 spsk. frisk estragon, citrontimian eller kørvel

Salt, peber

2 Fitness æg Danæg

3 æggehvider Danæg = 2 bægre

0,5 dl grov rasp

15 g reven parmesan

Friske ærteskud.

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.