Mørbradbøf med ristede svampe og omelet

Jul, Påske, Forret, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 5, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Tryk mørbradbøfferne flade. Krydr med salt og peber. Brun og steg dem i lidt smør og olie 2-3 minutter på hver side. Læg i serveringsfad.

Kom mere fedtstof på panden. Rist løg og svampe til de har afgivet det meste af væden. Tilsæt cherrytomater, timian, kinesisk soya og citronsaft, og varm igennem. Krydr og fordel på bøfferne.

Pisk æg med mælk, salt og peber. Bag til omelet i smør på panden. Skær omeletten i strimler, og fordel på retten. Eller tilbered omeletten som beskrevet under “Rullet omelet med gedeost”, men kom i stedet for stykker af cherrytomater i som fyld.

Ingredienser

1 stor mørbrad i 2 cm skiver

salt, peber

smør og olie til bruning

1 hakket skalotteløg

400 g blandede svampe i skiver eller kvarte

bladene fra 4 kviste timian

100 g cherrytomater i kvarte

1 spsk kinesisk soja

Omelet:

4 æg

4 spsk mælk

salt, peber

smør til bagning

Brug for mere inspiration

Rullet omelet m. gedeost.jpg

Rullet omelet m. gedeost

Boeuf Bearnaise.jpg

Boeuf bearnaise m. pommes frites og salat

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.