Marshmellows

Jul, Påske, Børneretter, Dessert, Personer: 5, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Kog rødbedesaften til der kun er 2 dl tilbage.

Bland sukker samt glukose i saften og kog til 130grader.

Pisk hviderne stive i en røremaskine og tilsæt den varme sirup i en tynd stråle. Smelt gelatine i marengsen og pisk videre ved høj hastighed til den er lun. Dæk en dyb bakke med husholdningsfilm og gnid med lidt neutral olie. Hæld den lune marshmellow i bakken og lad den stivne et par timer.

Bland flormelis og kartoffelmel og drys det på den stivnede Marshmellow før den vendes ud af bakken og drysses på bagsiden.

Klip mundrette stykker af marshmellow og server.

Ingredienser

500 g sukker

1 spk glucose

2 L rødbedesaft (kan erstattes med den saft man ønsker)

15 bl gelatine udblødt i koldt vand

2 æggehvider

100 g flormelis

100 g kartoffelmel

Brug for mere inspiration

1_Opskrift_Vanilieis_Emballage.jpg

Vaniljeis m. pistacie, saltet karamel og tuiles

Citronfromage lille.jpg

Citronfromage

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.