Marineret sild med forårsløg og radiser

Jul, Påske, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 5, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Bland alle ingredienserne til dressing, og smag den til med krydderier. Læg sildestykkerne i en skål, og fordel dressingen på dem. Lad det trække et par timer eller natten over. Vend sildene rundt i dressingen, og pynt med forårsløg og radiseskiver.

Ingredienser

500-600 g marinerede sild i mindre stykker

Dressing:

1½ dl creme fraiche 18 %

2 spsk kapers

1 spsk revet løg

2 forårsløg i skiver (gem toppen til pynt)

12 røde radiser i tynde skiver (gem lidt til pynt)

salt, peber

cayennepeber

Brug for mere inspiration

Smørrebrød æg og rejer.jpg

Smørrebrød m. æg og rejer

Rejeblinis m. creme fraiche.jpg

Rejeblinis m. creme fraiche

mayo1.png

Mayonnaise

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.