Marengs

Påske, Kage, Børneretter, Dessert, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Start med at lave marengsen. Pisk æggehvider og tilsæt sukker undervejs imens der piskes, pisk marengsen igennem i ca. fem minutter indtil sukkeret er opløst og marengsen virker sej. Til sidst tilsættes den gule frugtfarve.

Sæt den gule marengs i en sprøjtepose og sæt herefter små marengstoppe af på en beklædt bageplade.

Bag marengskyllingerne ved 120 grader stille ovn i 2 timer.

Når kyllingerne er kølet af, males der øjne og næb på med hhv. sort og rød farvepasta.

Opskriften er udviklet i samarbejde med www.foodtv.dk

Ingredienser

165 g pasteuriserede æggehvider

150 g sukker

1 tsk gul farvepasta (røres ud i en spsk vand)

Sort og rød farvepasta til pynt

Brug for mere inspiration

49000_DANAEG_JORDBAER_3_FS.jpg

Jordbær koldskål

Chokokage_cmyk_jpg.jpg

Chokoladekage med hvid citruscreme

Pandekage_cmyk_jpg.jpg

Pandekager med nøddecreme

islagkage-03_JPG.jpg

Islagkage med chokolade og orange

 

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.