Marengs
Påske, Kage, Børneretter, Dessert, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2
Sådan gør du
Start med at lave marengsen. Pisk æggehvider og tilsæt sukker undervejs imens der piskes, pisk marengsen igennem i ca. fem minutter indtil sukkeret er opløst og marengsen virker sej. Til sidst tilsættes den gule frugtfarve.
Sæt den gule marengs i en sprøjtepose og sæt herefter små marengstoppe af på en beklædt bageplade.
Bag marengskyllingerne ved 120 grader stille ovn i 2 timer.
Når kyllingerne er kølet af, males der øjne og næb på med hhv. sort og rød farvepasta.
Opskriften er udviklet i samarbejde med www.foodtv.dk

Ingredienser
165 g pasteuriserede æggehvider
150 g sukker
1 tsk gul farvepasta (røres ud i en spsk vand)
Sort og rød farvepasta til pynt