Mangomousse med cayennepeber

Jul, Dessert, Personer: 6, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Skræl frugten, og skær den flade sten væk. Blend frugtkødet ikke for fint i foodprocessor.

Udblød husblas i rigelig koldt vand.

Pisk sukker og æggeblommer til tyk æggenaps. Pisk fløden stiv. Vend begge dele i frugtmassen. Tilsæt limeskal, og smag til med limesaft og cayennepeber. Moussen må gerne få lidt bid.

Vrid husblas op af vandet, og smelt den i en lille skål over vandbad. Afkøl lidt, og vend den forsigtigt i moussen. Stil skålen i køleskabet, og rør ofte rundt i den, til den er ved at stivne og kan holde faconen.

Fordel moussen i 6 portionsglas eller skåle, og pynt med lime og citronmelisse. Stil på køl til servering.

Ingredienser

2-3 modne mangofrugter, ca. 1 kg

4 spsk sukker

2 æggeblommer, pasteuriserede

3 dl piskefløde

reven skal og saft fra

1 limefrugt

1 knsp cayennepeber

3 blade husblas

Pynt

4 limeskiver eller reven limeskal

lidt citronmelisse

Brug for mere inspiration

chokolademousse-02_JPG.jpg

Chokolademousse

Citrontærte med marengs.jpg

Citrontærte med marengs

2_Opskrift_Blåbærmuffin_Bredformat.jpg

Muffins med blåbær og birkes

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.