Lunefulde æg med salat og skagenskinke

Nem hverdagsmad, Mellemmåltid, Morgenmad, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Stik huller i hver skive brød på ca. 5 cm i diameter med en udstikker. Steg brødskiverne i smør og efter 2 minutter slås friske æg ud i hvert af hullerne. Steg yderligere 3 minutter ved jævn varme før brødene vendes hurtig med en god palet. Når brødet er gyldent og sprødt på begge sider og ægget flydende i midten er det lunefulde æg perfekt.

Server med salaten og skinken til

Ingredienser

2 skiver godt brød

2 medium æg

6 skiver skagenskinke

1 håndfuld frisesalat

Brug for mere inspiration

7R9A5470.jpg

Æggesalat på toast med karse

7R9A5491.jpg

Sandwich med spejlæg og asiatiske urter

Thaiomelet_cmyk_jpg.jpg

Thai omelet med mango og chili

aspagessalat_cmyk_jpg.jpg

Grønne asparges med æg og kapers

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.