Lun salat af bagte grønsager med spejlet æg

Grønt og sundt, Nem hverdagsmad, Frokost, Hovedret, Mellemmåltid, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Skær grønsagerne i grove stykker, vend dem med olie, salt og peber, bred dem på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 225° varmluft ca. 20 min., til de lige netop er møre. Vend i grønsagerne undervejs og smag til med balsamico, timian eller oregano.

Vend grønsagerne med masser af basilikum, spejl æggene og anret dem på toppen af den lune salat.

Energi pr. pers.: 338 kcal, fedt 34%, protein 19%, kulhydrat 47%.

Ingredienser

1 aubergine

1 courgette

3 mellemstore løg

3 fed hvidløg

500 g blommetomater

1 gul peberfrugt

2 tsk. olivenolie

Salt, peber

2 – 3 tsk. balsamico

2 Fitness æg Danæg

1 tsk. olivenolie

Frisk basilikum

Brug for mere inspiration

fitfood_danaeg_nr20_groensagsris_kylling_aeg.jpg

Stegte grønsagsris m. kylling og æg

aspagessalat_cmyk_jpg.jpg

Grønne asparges m. æg og kapers

fitfood_danaeg_nr09_tunsalat.jpg

Tunsalat a la nicoise

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.