Laks med hvidløgsost eller gedeost

Jul, Påske, Grønt og sundt, Forret, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 6, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Fordel laks på 6 små tallerkener med ost og agurkestænger. Mos æggeblommerne gennem en sigte ned på anretningerne, og slut af med dild, purløg og rosa peber. Eller anret det på et fad.

Server med tynde skiver af flute.

Ingredienser

250 g røget laks i strimler

125 g blød gedeost

tynde agurkestænger

2 hårdkogte æggeblommer

dild og purløg

lidt rosa peber

Brug for mere inspiration

Røget laks m. flødeostmousse.jpg

Røget laks m. flødeostemousse

Spinattærte m. røget andebryst.jpg

Spinattærte m. røget andebryst

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.