Opskrifter fra Danæg

Kyllinge- Caesar toast med æg og ansjos

Grill, Grønt og sundt, Nem hverdagsmad, Frokost, Hovedret, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

25 min

Steg kyllingebrysterne gyldne 4 – 5 min. på hver side i lidt olie og drys salt og peber på. Rist brødskiverne, top dem med rucola samt kyllingekød, æggene i halve plus ansjos og parmesan. Krydr med grov peber.

Energi pr. person: 377 kcal, fedt 34%, protein 46%, kulhydrat 20%.

Ingredienser

250 g kyllingebrystfilet

1 tsk. olivenolie

Salt, peber

2 stk. surdejsbrød m. fuldkorn a 45 g

25 g rucola

2 kogte, pillede smilende Fitness æg Danæg

2 ansjoser

2 spsk. groftreven parmesan

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.