Koldskål med æggehvidesky

Nem hverdagsmad, Mellemmåltid, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn tykt. Pisk citronskal- og saft samt kærnemælk i æggeblandingen.

Pisk æggehviden tyk med rørsukker. Fordel koldskålen i skåle, top med æggehvidesky plus reven citronskal og citronmelisse.

Energi pr. person: 212 kcal, fedt 19%, protein 21%, kulhydrat 60%.

Ingredienser

2 æggeblommer Danæg

2 spsk. lyst rørsukker

Korn af ½ stang vanilje

1 spsk. reven skal af øko citron

Saft af ½ citron

4 dl kærnemælk

1 æggehvide + 1 spsk. lyst rørsukker

Reven citronskal

Citronmelisse

Brug for mere inspiration

49000_DANAEG_JORDBAER_3_FS.jpg

Jordbær koldskål

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.