Kokosmakroner

Jul, Kage, Dessert, Personer: 6, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Smør, sukker, kokosmel, vanilje og æggehvider kommes i en tykbundet gryde, hvor det røres godt sammen ved jævn varme i ca 5 minutter til smørret er smeltet.

Sæt, med to teskeer små toppe på bagepapir. Ca 1 tsk pr. top. Bages til de er gyldne. Ca. 6-7 minutter ved 200°.

Bunden af kokosmakronerne dyppes i smeltet mørk chokolade.

Ingredienser

50 g smør

250 g kokosmel

250 g sukker

korn af 1 vaniljestang

4 pasteuriserede æggehvider (3½ bægre)

Pynt: Chokolade

Brug for mere inspiration

SarahBernhardt lille.jpg

Sarah Bernhardt

Vaniljekranse lille.jpg

Vaniljekranse

Hvid chokolademousse med rabarber og granite.jpg

Hvid chokolademousse

Kransekage lille.jpg

Kransekager

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.