Kiksekage

Jul, Påske, Kage, Dessert, Personer: 8, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Æg, flormelis og kakao piskes sammen. Palminen smeltes over svag varme og afkøles let. Den afkølede palmin og kakaomassen piskes sammen. Tilsæt evt. revet skal af en økologisk appelsin.

I en bageform med bagepapir lægges nu et lag kakaomasse skiftevis med kiks, der startes og afsluttes med kakaomasse. Kagen sættes til afkøling i køleskabet indtil servering.

Kagen kan varieres ved at tilsætte smag efter ønske, fx kaffe, citron, grand marnier.

Ingredienser

3 pasteuriserede hele æg (3 bægre)

125 g kakao

200 g flormelis

250 g palmin

225 g firkantede vaniljekiks

Evt. 1 økologisk appelsin, skallen heraf.

Brug for mere inspiration

1_Opskrift_Hindbærtærte_Bredformat.jpg

Hindbærtærte m. rød marengs

Chokokage_cmyk_jpg.jpg

Chokoladekage m. hvid citruscreme

Pandekage_cmyk_jpg.jpg

Pandekager m. nøddecreme

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.