Jordbær koldskål

Nem hverdagsmad, Forret, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Pisk æg, vaniljesukker og sukker sammen til en lys og luftig masse. Tilsæt langsomt kærnemælken. Halvdelen af jordbærrene blendes og røres i koldskålen. (Andre frugter kan også bruges) Top din koldskål med resten af jordbærrene skåret i mindre stykker.

Ingredienser

4 pasteuriserede æggeblommer

4 spsk sukker

3 tsk vaniljesukker

1 liter kærnemælk

Citronsaft efter smag, hvis det ønskes

500 g jordbær

Brug for mere inspiration

Pandekage_cmyk_jpg.jpg

Pandekager med nøddecreme

Chokokage_cmyk_jpg.jpg

Chokoladekage med hvid citruscreme

7R9A5505.jpg

Lakrids kys

islagkage-03_JPG.jpg

Islagkage med chokolade og orange

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.