Hønsesalat a la Waldorf

Jul, Påske, Nem hverdagsmad, Forret, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 6, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Bland alle ingredienser til dressing. Gem lidt vindruer og valnøddekerner til pynt. Bland kyllingekødet i, og smag til.

Ingredienser

300-400 g stegt eller kogt kyllingekød i tern

Dressing:

1 dl mayonnaise

ca. 2 dl creme fraiche 18%

2 æbler i tern

2 stilke bladselleri i tynde skiver

2 spsk hakket syltet ingefær

200 g halve grønne vindruer uden kerner

50 g grofthakkede valnøddekerner

salt, peber

Brug for mere inspiration

Skaldyrssalat_cmyk_JPG.jpg

Salat m. æg, skaldyr og krydderurter

7R9A5470.jpg

Æggesalat på toast m. karse

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.