Hø-røgede æg

Forret, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 2, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Kog æggene i 7 minutter og køl dem af i isvand. Pil æggene og placer dem sammen med høet i en gryde med et tætsluttende låg.

Sæt ild til høet og læg låget på. Æggene skal ryges i ca. 20 minutter før de er klar til at komme på frokostbordet eller i en salat.

Ingredienser

2 æg

1 håndfuld hø

Brug for mere inspiration

retter_cmyk_JPG.jpg

Småt med godt med æg

7R9A1256.jpg

Lunefulde æg med salat og skagenskinke

7R9A5462.jpg

Omelet med ost og pesto

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.