Hjemmelavet julegløgg

Jul, Personer: 6, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Begynd med krydderblandingen Kog vand og sukker 5 minut ter med nelliker, kanel og appelsinskal og -saft. Si lagen over i en større gryde, og tilsæt rosiner og mandler. Bring det til kogepunktet, og tilsæt derpå rødvin. Varm blandingen til lige under kogepunktet.

Tilsæt portvin og snaps, og server.

Til ca. 2 liter

Ingredienser

2 flasker rødvin

1 dl portvin

1 dl snaps

Krydderblanding:

4 dl vand

4 spsk sukker

16 hele nelliker

2 stænger kanel

skal og saft fra 2 appelsiner

250 g rosiner

100 g smuttede, hakkede mandler

Brug for mere inspiration

Kanelbrød i krans.jpg

Kanelbrød i krans

Svesketærte.jpg

Svesketærte

Vandbakkelser m. solbær og flødeskum.jpg

Sprøde vandbakkelser med solbær og flødeskum

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.