Grønne asparges med æg og kapers
Nem hverdagsmad, Forret, Frokost, Personer: 4, Sværhedsgræd: 2
Sådan gør du
Pil og hak de hårdkogte æg på kryds og tværs på æggedeler. Pisk dressingen sammen.
Anret salat, asparges, bacon, tomat og kapers på 4 tallerkener. Drys med æg.
Giv dressingen til eller dryp den på.
Tip:
Kog smilende æg i stedet for hårdkogte: Kom æggene i kogende vand og kog 7 minutter. Tag dem op og spul med koldt vand. Pil og halver de smilende æg og læg på salaten. Giv dressingen til eller dryp den på

Ingredienser
4 - 8 hakkede hårdkogte æg
1 bundt kogte grønne asparges
150 g ristet bacon i 3 cm stykker
Salt
Peber
1 – 2 hjertesalat
12 cherrytomater
4 spsk kapers
Dressing:
Frugtkød fra 1 avocado
1 dl creme fraiche 18 %
2 – 3 spsk citronsaft
1 tsk dijonsennep