Grønne asparges med æg og kapers

Nem hverdagsmad, Forret, Frokost, Personer: 4, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Pil og hak de hårdkogte æg på kryds og tværs på æggedeler. Pisk dressingen sammen.

Anret salat, asparges, bacon, tomat og kapers på 4 tallerkener. Drys med æg.

Giv dressingen til eller dryp den på.

Tip:

Kog smilende æg i stedet for hårdkogte: Kom æggene i kogende vand og kog 7 minutter. Tag dem op og spul med koldt vand. Pil og halver de smilende æg og læg på salaten. Giv dressingen til eller dryp den på

Ingredienser

4 - 8 hakkede hårdkogte æg

1 bundt kogte grønne asparges

150 g ristet bacon i 3 cm stykker

Salt

Peber

1 – 2 hjertesalat

12 cherrytomater

4 spsk kapers

Frugtkød fra 1 avocado

1 dl creme fraiche 18 %

2 – 3 spsk citronsaft

1 tsk dijonsennep

Brug for mere inspiration

7R9A1312.jpg

Hø-røgede æg

Thaiomelet_cmyk_jpg.jpg

Thai omelet med mange og chili

7R9A5470.jpg

Æggesalat på toast med karse

7R9A5491.jpg

Lundefulde æg med salat og skagenskinke

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.