Grønne æggehvide - wraps m asparges og rejer

Grønt og sundt, Nem hverdagsmad, Forret, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 2, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Pisk æggehviderne let med salt og peber, bland forårsløg, spinat- og basilikumblade i og steg halvdelen af æggehvidemassen gylden i olie på en lille pande. Vend og steg den på den anden side.

Gentag processen med den resterende æggehvidemasse. Rist aspargesene let på panden til sidst og fold derefter dine wraps med asparges, rejer og kryddergrønt og server dem med soyasauce og lime.

Energi pr. person: 121 kcal, fedt 23%, protein 61%, kulhydrat 16%.

Ingredienser

6 æggehvider Danæg = 4 bægre

Salt, peber

2 fintsnittede forårsløg

1 dl finthakkede spinatblade

½ dl finthakkede basilikumblade

1 tsk. olivenolie

10 grønne asparges

75 g kogte, pillede rejer

1 dl brøndkarse/ dild

0,5 dl soyasauce light

Lime

Brug for mere inspiration

aspagessalat_cmyk_jpg.jpg

Grønne asparges med æg og kapers

fitfood_danaeg_nr17_aeggeruller_korianter_spinat_roastbeef.jpg

Æggeruller med koriander, spinat og roastbeef

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.