Glaseret hamburgerryg

Jul, Hovedret, Personer: 6, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Kog hamburgerryggen dækket af vand i 30 minutter, og lad den afkøle i suppen. Fjern evt. net eller plasthinde omkring hamburgerryggen.

Bland alle ingredienserne til glasering, og fordel blandingen på skinken. Stil den i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, til den er brun. Skær skinken i skiver ved serveringen.

Server med kogte porrer og gulerødder vendt i olieeddikemarinade med lidt tørrede tranebær eller med flødekartofler.

Ingredienser

1,2 kg hamburgerryg

vand, så det dækker

Glasering:

2 spsk dijonsennep

3 spsk brun farin

2-3 spsk rasp

3 spsk abrikosmarmelade

1/4 tsk stødt nellike

1 æggeblomme

1 dl hakket bredbladet persille

25 g finthakkede valnødder

Brug for mere inspiration

Fransk paté m. pistacier.jpg

Fransk paté med pistacier

Smørrebrød sennepsild og æg.jpg

Smørrebrød med senneps-sild og æg

Småkager - En dej, tre småkager.jpg

Én dej, tre slags småkager

Kransekage lille.jpg

Kransekager

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.