French toast med brombær

Grønt og sundt, Mellemmåltid, Morgenmad, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Læg brødene i en dyb tallerken. Pisk æg, mælk, vanilje, honning og kanel sammen, hæld æggemassen over brødskiverne og lad dem trække 8 -10 min.

Tag brødskiverne op, læg på en plade med bagepapir og bag dem gyldne og sprøde ved 200° varmluft i ca. 20 min. Server de varme toast med iskold yoghurt og brombær samt evt. frisk mynte.

Energi pr. pers.: 236 kcal, fedt 26%, protein 24%, kulhydrat 50%.

Ingredienser

2 skiver fuldkornsbrød

2 Fitness æg Danæg

1 dl minimælk

Korn af ½ stang vanilje

2 tsk. blomsterhonning

½ - 1 tsk. stødt kanel

1 dl græsk yoghurt 2%

100 g brombær

Evt. frisk mynte

Brug for mere inspiration

fitfood_danaeg_nr04_fuldkornspandekager.jpg

Fuldkornspandekager m. æggehvide, ricotta og blå birkes

7R9A1256.jpg

Lunefulde æg m. salat og skagenskinke

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.