Fishcakes med mangosalat

Grønt og sundt, Nem hverdagsmad, Frokost, Personer: 2, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Skær fisken i mindre stykker, drys dem let med salt og blend dem derefter med alle øvrige ingredienser til en krydret fars.

Del og form farsen til 6 store kugler, der trykkes flade, vendes let i mel, hvorefter de steges gyldne og sprøde i varm olie. Læg dem på fedtsugende papir og hold dem varme i ovnen. Bland alle ingredienser til salaten, smag til med salt, peber og limesaft.

Server salaten til de varme fishcakes med sød chili sauce, lime samt friskt kryddergrønt.

Energi pr. person: 362 Kcal, fedt 18% , protein 39%,kulhydrat 43%.

Ingredienser

300 g torsk eller lyssej

½ tsk. salt

1 æggehvide Danæg

1 tsk. rød karrypasta

2 snittede forårsløg

2 spsk. friske korianderblade

lidt hvedemel

2 tsk. olivenolie til stegning

Mango salat:

Kødet af 1 lille mango i tern

1 lille snittet rødløg

150 g sukkerærter

lime

1/2 dl sød Chilisauce

Brug for mere inspiration

Rejesalat m. grapefrugt og asparges.jpg

Rejesalat med grapefrugt og asparges

fitfood_danaeg_nr18_smaa_fiskegratiner.jpg

Små fiskegratiner porrer og edemame

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.