Feta-omelet med basilikum og grønne bønner

Nem hverdagsmad, Frokost, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Begynd med fyldet. Sauter bønner og snackpeber et par minutter i olie på en pande. Tilsæt oliven. Læg til side.

Pisk æg, vand og salt sammen. Vend basilikumblade i. Varm olie på en teflonpande. Kom æggeblandingen på og bag omeletten ved middelvarme. Træk de stivnede æg forsigtigt fra kanten, så den rå dej kan løbe ud mod kanten.

Læg grønsagerne på midten af omeletten, drys med feta og hasselnødder og server fra panden.

Server omeletten med grovboller med en god langtidstørret skinke eller røget andebryst i tynde skiver. Giv f. eks. romainesalat vendt med olie-eddike marinade til.

Ingredienser

8 æg

1 dl vand

1 tsk salt

1 håndfuld basilikumblade

2 spsk olie, 1 dl oliven

75 – 100 g snittede grønne bønner

1 lille fintsnittet rød snackpeber

75 g salattern

25 g grofthakkede hasselnødder

Brug for mere inspiration

aspagessalat_cmyk_jpg.jpg

Grønne asparges med æg og kapers

Thaiomelet_cmyk_jpg.jpg

Thai omelet med mango og chili

Sliders_1920x734_01.jpg

Pisket trøffelspejlæg

7R9A1256.jpg

Lunefulde æg med æg og skagenskinke

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.