Opskrifter fra Danæg

Deviled eggs

Jul, Påske, Grønt og sundt, Nem hverdagsmad, Forret, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 5, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Læg dine æg i en gryde og hæld vand over. Fra vandet koger skal de have ca. 8 min indtil de er hårdkogte.

Lav din mayonnaise imens æggene koger. Tilsæt her ægblomme, salt og eddike i en skål. Tilsæt langsomt olien imens du pisker det hele sammen.

Når æggene er færdige, hælder du vandet fra og ligger dem i iskoldt vand - så bliver de meget nemmere at pille. Pil æggene og skær dem langs. Vip blommen ud og kom dem i din rørte mayonnaise. Rør det hele godt sammen og tilsæt sennep. Rør indtil du opnår den rigtige cremede konsistens. Fyld nu dine æg med mayonnaisen. Anret så med fintsnittet purløg og paprika.

Tilsæt eventuelt lidt tabasco eller cayennepeber i mayonnaisen for ekstra styrke.

Ingredienser

5 æg

1 knivspids paprika

2 spsk dijionsennep

purløg

Mayonnaise:

1 æggeblomme

0,5 tsk salt

1 spsk lys eddike

1 dl smagsneutral olie

Brug for mere inspiration

Farserede æg.jpg

Farserede æg

7R9A1298.jpg

Skidne pocherede æg m. karse

Sliders_1920x734_01.jpg

Pisket trøffelspejlæg

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.