Choko- æble-muffins med hasselnød

Kage, Dessert, Personer: 6, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Sæt ovnen på 200°- 225° varmluft. Bland alle de tørre ingredienser i en skål.

Tag en anden skål og pisk honning, æg, mælk, PURE protein chokolade og olie sammen, pisk derefter de to ting sammen og rør æblerne – blandet med kanel - i dejen.

Fordel dejen i 12 muffinsforme. Rør honning og hasselnødder sammen, top den på kagerne og bag dem ca. 20 minutter, til de er gyldne. Afkøl og sigt flormelis over.

Energi pr. stk: 266 Kcal , fedt 24% , protein 12%, kulhydrat 64%.

Ingredienser

300 g Hvid hvede (fuldkornsmel)

125 g rørsukker

3 tsk. bagepulver

¼ tsk. flaget havsalt

2 tsk. øko-vaniljepulver

0,5 dl blomsterhonning

1 Fitness æg Danæg

3 dl minimælk

1 dl PURE chokolade Danæg

0,5 dl neutral olie, f.eks vindruekerneolie

200 g groftreven æble

1 spsk. stødt kanel

Topping:

4 spsk. blomsterhonning

35 g hasselnøddeflager

2 spsk. sigtet flormelis

Brug for mere inspiration

2_Opskrift_Blåbærmuffin_Bredformat.jpg

Muffins m. blåbær og birkes

DANÆG_marengs.jpg

Nøddemarengs m. chokoladecreme

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.