Blødkogt æg

Nem hverdagsmad, Frokost, Morgenmad, Personer: 6, Sværhedsgræd: 1


Sådan gør du

Med en skarp kniv prikker du et lille hul i top og bund af æggene.

Tag en tom og tør kasserolle, og læg æggene heri. Fyld kasserollen med rigeligt vand, så æggene er godt dækket. Sæt kasserollen over på komfuret og skru helt op for blusset. Nu skal æggene koge i 5 minutter.

Når æggene er kogt færdigt, hældes der koldt vand ned i kasserollen. Put æggene i æggebæger og server med salt og brød til.

Ingredienser

6 æg

Salt efter ønske

Brug for mere inspiration

7R9A5470.jpg

Æggesalat på toast m. karse

Sliders_1920x734_01.jpg

Pisket trøffelspejlæg

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.