Big breakfast

Grønt og sundt, Morgenmad, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Sæt ovnen på 200° varmluft. Læg tomater og brødskiver på en plade med bagepapir. Rist til tomaterne begynder at revne let og brødskiverne er gyldne. Varm olien i en lille pande, steg æggene og læg dem på de ristede brød, krydr med salt og peber og anret dem på en stor tallerken med de øvrige ingredienser.

Energi pr. person: 370 kcal, fedt 32%, protein 33%, kulhydrat 35%.

Ingredienser

250 g cherrytomater på grene

2 små skiver fuldkornstoast

2 Fitness æg Danæg

1 tsk. smør/ olie

100 g røget ørred

1 dl hytteost

40 g rucola

100 g sugarsnaps

200 g melonbåde

Brug for mere inspiration

retter_cmyk_JPG.jpg

Småt men godt med æg

7R9A1256.jpg

Lunefulde æg med salat og skagenskinke

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.