Bagt torsk med spejlet æg, porrer & miso-dressing

Grønt og sundt, Nem hverdagsmad, Frokost, Hovedret, Mellemmåltid, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Læg fisken på en plade med bagepapir, drys salt og peber på, dæk fisken med yderligere et stykke bagepapir og bag den ved 200° - 225° til den er fast.

Damp porrerne i let saltet vand, til de lige netop er møre, afdryp og hold dem varme.

Spejl æggene og brug evt. en rund eller firkantet metalform. Rør dressingen sammen og smag den til.

Server fisken med porrer, vilde ris og spejlet æg samt misodressing og et drys karse.

Energi pr. pers.: 387 kcal, fedt 28%, protein 42%, kulhydrat 30%.

Ingredienser

250 torskefilet

Salt, peber

4 små porrer i 2 – 3 cm tykke skiver

2 Fitness æg Danæg

1 tsk. olivenolie

1 dl kogte vilde ris

Miso-dressing:

2 spsk. lys miso

1 tsk. dijonsennep

1 tsk. honning

1 – 2 tsk. riseddike

Brøndkarse

Brug for mere inspiration

fitfood_danaeg_nr09_tunsalat.jpg

Tunsalat a la nicoise

fitfood_danaeg_nr18_smaa_fiskegratiner.jpg

Små fiskegratiner porrer og edemame

Rejeblinis m. creme fraiche.jpg

Rejeblinis m. creme fraiche

Skaldyrssalat_cmyk_JPG.jpg

Salat m. æg, skaldyr og krydderurter

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.