Bagt ricotta med basilikum & asparges salat m. rejer

Grønt og sundt, Nem hverdagsmad, Forret, Frokost, Personer: 2, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Rør ricotta og æggehvider med basilikum, salt og peber. Fordel ricottamassen i 2 velsmurte alu-forme a ca. 1,5 dl og bag dem i ovnen ved 225°, ca. 20 minutter, til de er gyldne, faste og hævede. Tag dem ud og lad dem afkøle - de vil falde en smule sammen, men fortvivl ikke. Mens ricottaen bager, laves salaten. Bland alle ingredienserne og smag godt til med salt og peber. Vend de bagte riccottaer ud af formene og anret dem med salaten. PS. Vil du have en ren vegetarret, så drop rejerne.

Energi pr. person: 342 kcal, fedt 33%, protein 36%, kulhydrat 31%.

Ingredienser

150 g ricotta

2 æggehvider Danæg

½ dl fintskåret basilikum

Salt, friskkværnet peber

Salat:

200 g snittede eller høvlede grønne asparges

150 g cherrytomater i halve

2 dl små, kogte hvide bønner ( canellibeans)

75 g broccolibuketter

Basilikumblade

100 g kogte, pillede rejer

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.