Andesuppe med svesker og pølse

Jul, Påske, Nem hverdagsmad, Frokost, Personer: 6, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Damp løgene klare i olie i en stor gryde. Tilsæt gulerødder, porre, kål og svesker, og rør rundt. Tilføj balsamico, og kog igennem. Læg andekødet i, og hæld bouillon ved, så det dækker. Tilsæt timian og krydderier. Kog suppen ca. 20 minutter, lad pølsen simre med de sidste 8 minutter, til den er gennemkogt. Tag kød og pølse op, og skær det i skiver på tværs, læg det tilbage i suppen, og smag den til.

Halver æggene, og fordel dem i den serverede suppe.

Server med baguettes til.

Ingredienser

6 hårdkogte æg

2 andebrystfileter, ca. 600 g

4 krydrede pølser (medister type)

2 løg i skiver

2 spsk olivenolie

2-3 gulerødder i tykke, skrå skiver

2 porrer i skrå ringe

1/2 spidskål i strimler

150 g svesker uden sten

2 spsk balsamico eddike

ca. 2 ½ liter grøntbouillon på terning

lidt frisk timian

salt, peber, reven muskatnød

Brug for mere inspiration

Laksemimose_cmyk_jpg.jpg

Lakse mimose med æble-tomatsauce

7R9A1256.jpg

Lunefulde æg m. salat og skagenskinke

Sliders_1920x734_02.jpg

Æg frit m. crouton og coleslaw

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.