Opskrifter fra Danæg

A Soft ice

Dessert, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Kom den frosne frugt i en blender eller food processor og blend den med flormelis, yoghurt og proteinpulver til en cremet soft ice.

Server omgående.

Energi pr. person: 201Kcal, fedt 26%, protein 28% ,kulhydrat 46 %.

Ingredienser

250 g frosne hindbær/ små stykker rabarber/ jordbær

2 spsk. flormelis

2 dl yoghurt naturel

0,5 dl ”PURE proteinpulver” hindbær Danæg

Brug for mere inspiration

1_Opskrift_Vanilieis_Emballage.jpg

Vaniljeis med pistacie, saltet karamel og tuiles

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.