Æggesalat på toast med karse

Nem hverdagsmad, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Kog æggene i 8 minutter og køl dem af i koldt vand. Pil æggene og hak dem fint. Rist karry af i olien og rør den i æggene sammen med mayonnaise, creme fraiche, salt, peber og tabasco. Rist brødet og server æggesalaten derpå med masser af friskklippet karse.

Ingredienser

3 æg

2 spsk. cremefraiche 18%

2 spsk. mayonnaise

1 spsk. karry

3 spsk. neutral olie

1 bk. karse

4 dråber tabasco

4 skiver godt brød

Brug for mere inspiration

Omelet_cmyk_jpg.jpg

Feta-omelet med basilikum og grønne bønner

aspagessalat_cmyk_jpg.jpg

Grønne asparges med æg og kapers

7R9A1312.jpg

Hø-røgede æg

7R9A1256.jpg

Lunefulde æg med salat og skagenskinke

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.