Æggeruller med koriander, spinat og roastbeef

Grønt og sundt, Nem hverdagsmad, Forret, Frokost, Personer: 2, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Pisk æg og æggehvide med skalotteløg, salt og peber. Steg halvdelen af æggemassen gylden i sesamolie på en lille pande. Vend og steg den på den anden side. Gentag processen med den resterende æggemasse. Rul æggewrapsene med koriander, roastbeef, spinat, chili samt agurk og server med lidt soyasauce.

Ingredienser

2 Fitness æg Danæg

2 bægre æggehvide Danæg

1 lille finthakket skalotteløg

Salt, peber

1 tsk. sesamolie

1 bdt. koriander

150 g roast beef i tynde skiver

1 dl spinatblade

1 rød hakket chili

1 høvlet skoleagurk

½ dl soysauce light

Brug for mere inspiration

fitfood_danaeg_nr06_bagt_ricotta.jpg

Bagt ricotta med basilikum & asparges salat m. rejer

Boller i kokoskarry_2.jpg

Boller i kokoskarry

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.