Æg frit med crouton og coleslaw

Nem hverdagsmad, Forret, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Snit hvidkålen fint og guleroden skæres lige ledes i tynde strimler. Vend grøntstrimlerne med cremefraiche og mayonnaise. Smag coleslaw’en til med sal, peber og tabasco. Varm olien op til 150 grader i en teflonpande der er fyldt 4 cm op. Slå et æg ud i olien og saml hviderne omkring blommen med to skeer. Vend ægget når det begynder at blive gyldent. Rist imens brødet.

Når ægget er gyldent hele vejen rundt fiskes det op og dryppet af på fedtsugende papir. Drys med salt og server de friterede æg på ristet baguette med coleslaw.

Ingredienser

2 æg

Olie til friture

2 skiver lyst baguette

100g hvidkål

1 gulerod

1 spsk. cremefraiche 38%

1 spsk. mayonnaise

4 dråber tabasco

salt

Peber

Brug for mere inspiration

7R9A1312.jpg

Hø-røgede æg

7R9A1256.jpg

Lunefulde æg med salat og skagenskinke

7R9A5470.jpg

Æggesalat på toast med karse

retter_cmyk_JPG.jpg

Småt men godt med æg

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.