Æg en cocotte/brunch æg

Grønt og sundt, Nem hverdagsmad, Forret, Frokost, Mellemmåltid, Morgenmad, Personer: 2, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

I denne opskrift laver vi æg en cocotte i en ramakiner. Du kan også bruge andre skåle eller lignende.

Hæld lidt olie i bunden af ramakineren. Skær tomaterne ud og læg dem heri.

Skær en skive ost, og kom den i skålen sammen med en skive skinke og lidt hakkede forårsløg. Læg til sidst et æg på toppen.

Så skal det i ovnen ved 175 grader i 15 min. eller til hviderne har sat sig.

Ingredienser

1 skive pr. mand gedeost (eller den type ost, du bedst kan lide)

1 skive pr. mand skinke

1 pr. mand dadeltomater

1 pr. mand forårsløg

1 tsk pr. mand olie

1 pr. mand æg

1 bdt basilikum

Brug for mere inspiration

chiligryde.jpg

Æg bagt i cocotte med chiligryde

retter_cmyk_JPG.jpg

Småt men godt med æg

  

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.