Æg bagt i cocotte med chiligryde

Forret, Frokost, Hovedret, Mellemmåltid, Personer: 2, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Skræl løget, guleroden og hak dem fint i en foodprocessor. Snit chilien fint. Steg kødet af med salt, peber og oregano. Tilsæt chili, hakkede grøntsager og steg videre i 5 minutter. Kog retten af med rødvin og når den er fordampet væk tilsættes flåede tomater og hønsebouillon. Chiligryden skal simre i 2 timer til kødet er blødt og lækkert. Smag gryden til med chilisauce salt og peber før den fyldes i cocotter. Slå et æg ud i hver cocotte og bag dem 7 minutter ved 180 grader eller til hviden har sat sig.

Ingredienser

300g hakket okse

olie til stegning

1 ds. flåede tomater af mærket Mutti

1 løg

1 gulerod

1 dl rødvin

2 dl hønsebouillon

Salt

peber

1 rød chili

1 tsk. oregano

1 spsk. god chilisauce

2 æg

Brug for mere inspiration

7R9A1312.jpg

Hø-røgede æg

7R9A1256.jpg

Lunefulde æg med salat og skagenskinke

Skaldyrssalat_cmyk_JPG.jpg

Salat med æg, skaldyr og krydderurter

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.