Æg bagt i cocotte med chiligryde
Forret, Frokost, Hovedret, Mellemmåltid, Personer: 2, Sværhedsgræd: 3
Sådan gør du
Skræl løget, guleroden og hak dem fint i en foodprocessor. Snit chilien fint. Steg kødet af med salt, peber og oregano. Tilsæt chili, hakkede grøntsager og steg videre i 5 minutter. Kog retten af med rødvin og når den er fordampet væk tilsættes flåede tomater og hønsebouillon. Chiligryden skal simre i 2 timer til kødet er blødt og lækkert. Smag gryden til med chilisauce salt og peber før den fyldes i cocotter. Slå et æg ud i hver cocotte og bag dem 7 minutter ved 180 grader eller til hviden har sat sig.

Ingredienser
300g hakket okse
olie til stegning
1 ds. flåede tomater af mærket Mutti
1 løg
1 gulerod
1 dl rødvin
2 dl hønsebouillon
Salt
peber
1 rød chili
1 tsk. oregano
1 spsk. god chilisauce
2 æg