Æblemuffins med lakrids

Jul, Kage, Dessert, Personer: 6, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Bland mel, bagepulver og lakrids. Pisk blødgjort smør hvidt og fyldigt med sukker og muscovado. Pisk æg og 1 spsk af melblandingen i. Tilsæt melblanding og mælk. Bland rosiner og æblestykker i.

Kom dejen i 12 muffinforme. Fyld formene ¾ op med dej. Bag nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.

Ca 12 muffins

Ingredienser

125 g fuldkornshvedemel

125 g hvedemel

2 tsk bagepulver

1 spsk lakridspulver

125 g blødgjort smør

100 g sukker

2 spsk muscovadosukker

1 stort æg

2 ½ dl mælk eller yoghurt

1 dl lyse rosiner

2 skrællede, grofthakkede æbler

Brug for mere inspiration

Armeridere.jpg

Arme riddere m. varm blåbærsauce

DANÆG_marengs.jpg

Nøddemarengs m. chokoladecreme

Kokosmakroner lille.jpg

Kokosmakroner

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.