MISSION OG VÆRDIER I DANÆG

Danæg har altid gået forrest, når det gælder høje standarder for kvalitet og fødevaresikkerhed - og der arbejdes ud fra nogle fællesværdier, der kendetegner Danæg-koncernen.

Mission

At indsamle, kvalitetssortere og afsætte andelshavernes produktion af æg bedst muligt samt at sikre forbrugerne danske æg af højeste kvalitet under hensyntagen til fødevaresikkerhed og dyrevelfærd

Værdier

Danægs værdier beskriver den kultur vi ønsker i virksomheden og de holdninger, vi ønsker vores handlinger skal afspejle. Følgende værdibegreber kendetegner Danægs handlemåde:

KUNDEBEVIDSTHED - Vi giver kunderne det, de forventer

 

TROVÆRDIGHED - Vi holder, hvad vi lover

 

ANSVAR - Vi er ansvarsbevidste

 

INNOVATION - Vi udvikler os løbende og vil være de bedste

 

SAMARBEJDE - Vi løfter i flok og skaber resultater sammen

 

KOMMUNIKATION - Åbenhed skaber tillid - humør gør dagen bedre

ÆGGEFACTS

500x500-ikon-1.jpg

En høne lægger æg helt uden hjælp fra en hane. Typisk lægger hønen et æg om dagen, indtil den har samlet 6-10 æg i reden.

500x500-ikon-5.jpg

Æggene udvikles i hønens æggestok og æggeleder – og der er flere under udvikling samtidig. På forskellige stadier.

500x500-ikon-2.jpg

Hvis dit hårdkogte æg har en mørk rand omkring blommen, så er det helt naturligt. Randen består af jernsulfid (FeS), hvor jernet kommer fra blommen og svovlet er fra hvidens aminosyrer.

500x500-ikon-1.jpg

Æggeblommen dannes i æggestokken og består af seks lag.

ET HØNSEÆG ER ET HØNSEÆG
OG SÅ ALLIGEVEL…

Se produkter

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.