Mayonnaise

Grill, Nem hverdagsmad, Forret, Frokost, Hovedret, Mellemmåltid, Personer: , Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Start med at komme æggeblommen op i en blender sammen med salt og hvidvinseddike (du kan også bruge et elektrisk piskeris eller piske det i hånden). Tilsæt nu olien lidt ad gangen indtil mayonnaisen får den ønskede konsistens.

Smag din mayonnaise til med salt og eddike og opbevar den i køleskabet i op til 14 dage.

Opskriften er udviklet i samarbejde med www.foodtv.

Ingredienser

165 g æggeblomme (svarende til 10 æggeblommer)

1 tsk salt

2 spsk hvidvinseddike

½ liter neutral olie (raps-, majs- eller vindruekerneolie)

1 spsk vand

Brug for mere inspiration

aspagessalat_cmyk_jpg.jpg

Grønne asparges med æg og kapers 

7R9A1312.jpg

Hø-røgede æg

retter_cmyk_JPG.jpg

Småt men godt med æg

Thaiomelet_cmyk_jpg.jpg

Thai omelet med mango og chili

Danæg Products A/S Maglegårdsvej 13 DK-4000 Roskilde +45 46 38 18 00 order@danaeg.dk

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.