Kyskager

Jul, Påske, Kage, Dessert, Personer: 4, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Del først æggehvider fra æggeblommer.

Hæld hvider og sukker i en håndmikser, og sørg for at alt er helt rent. Hvis der sidder lidt vandrester eller andet, får du ikke nok luft i marengsen.

Efter ca. fem minutter i mikseren er marengsen luftig, og den hældes i en sprøjtepose. Form små kys på en bageplade. Alternativt kan du godt bare sætte det med en ske.

Kysne "tøres" i ovnen i 2 timer ved 100 grader.

Ingredienser

4 æggehvider

200 sukker

Brug for mere inspiration

Pandekage_cmyk_jpg.jpg

Pandekager m. nøddecreme

49000_DANAEG_JORDBAER_3_FS.jpg

Jordbær koldskål

DANÆG_marengs.jpg

Nøddemarengs m. chokoladecreme

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.