Kaffe-cremebrulee

Kage, Dessert, Personer: 6, Sværhedsgræd: 3


Sådan gør du

Fremgangsmåde

1. Knus kaffebønnerne og kog op med fløde og rørsukker.

2.Lad det trække 5 minutter.

3. Sigt kaffebønnerne fra, og bland det i æggene.

4. Fordel i 6 ramekiner og bag dem ved 150 grader i vandbad i ovnen.

5. De er færdige når de når 82 grader i midten eller ikke længere virker flydende.

6. Lad dem køle af, og opbevar i køleskab, indtil de skal bruges.

7. Drys med et tyndt lag sukker, inden de brændes gyldne og skal serveres.

8. Du kan evt. drysse med en lille smule havsalt og knuste kaffebønner.

Ingredienser

650 ml piskefløde

20 g gode kaffebønner

30 g pasteuriserede æggehvider

110 g pasteuriserede æggeblommer

125 g rørsukker

80 g rørsukker til at brænde på de færdige creme brulee

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.