Æggemuffins med broccoli

Grønt og sundt, Nem hverdagsmad, Forret, Frokost, Mellemmåltid, Personer: 4, Sværhedsgræd: 2


Sådan gør du

Hak broccolien meget groft og bland den med de sammenpiskede æg, mel og krydderier til en grov dej.

Rør hytteosten med 1 spsk. parmesan og vend den i dejen.

Pisk æggehviderne til tykt, blødt skum og vend dem forsigtigt med broccolimassen.

Fordel broccolimassen i 10 muffinsforme, drys ost på og bag dem gyldne ved 200° varmluft 20 – 25 min. Drys evt med ekstra paprika og spis løs.

Energi pr. stk: 66 kcal, fedt 30%, protein 47%, kulhydrat 23%.

Ingredienser

350 g let dampet broccoli

2 Fitness æg Danæg

½ dl fuldkornshvedemel + 1 knsp. bagepulver

Salt, peber

½ tsk. røget paprika

200 hytteost

1 spsk. reven parmesan + 1 spsk. til drys

2 bægre æggehvide Danæg = 3 æggehvider

Ekstra paprika til drys

Brug for mere inspiration

7R9A5470.jpg

Æggesalat på toast med karse

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.