Velkommen til Danæg Products

Danæg Products blev stiftet i 1991 og hører under moderselskabet Danæg amba. Virksomhedens formål er at specialisere sig i at producere og sælge forarbejdede ægprodukter – en aktivitet, Danæg så småt var begyndt på tilbage i 1962. De første produkter var flydende, pasteuriserede æg.

Idag er sortimentet udvidet med en lang række andre produkter, f.eks. kogte pillede æg, pandekager og omeletter. Der bliver dagligt udslået 750.000 æg til fremstilling af de forskellige produkter.

Se alle vores produkter her

OPSKRIFTER MED ÆG

Æg er en vigtig ingrediens i talrige opskrifter – fra kager til frikadeller. 
Fra omeletter til pandekager. Her finder du en række opskrifter, hvor æg 
spiller en afgørende rolle – brug dem som de er eller til inspiration i dagligdagen ude i køkkenerne.

Inspiration og opskrifter

NYHED: Nordiske skrabeæg uden konservering

 

Danægs flydende pasteuriserede skrabeæg uden konservering, er lette at håndtere og kan bruges
direkte fra emballagen, med det smarte målesystem.

Serien består af tre varianter, helæg, hvider og blommer i 1 kg flasker.

Se produkterne her:

Helæg varenr. 1000395

Hvider varenr. 1002605

Blommer varenr. 1001605

Sponsor for Årets Frokostrestaurant 2016

Bistroteket løb med den eftertragtede titlen som Årets Frokostrestaurant 2016, der hvert år uddeles af Den danske Spiseguide. Danæg er sponsor for Årets Frokostrestaurant 2016.

Der er ægte bistro-stemning, uprætentiøs mad og et stærkt fokus på den personlige betjening, når man slår vejen forbi Bistroteket, der netop er løbet med titlen som Årets Frokostrestaurant 2016. De slutnominerede i kategorien var, foruden Bistroteket, F-Høj og Møller Snaps & Smørrebrød.

Bistroteket er sat på landkortet

Med kåringen til Årets Frokostrestaurant har Bistroteket bevist, at de er blandt den absolutte gastronomiske elite. Bent Christensen, der siden 1978 har udgivet Den danske Spiseguide, har sammensat landets mest ajourførte redaktion, der i oktober 2016 kårede Bistroteket som vinder af Årets Frokostrestaurant 2016.

Hos Danæg er vi glade for at støtte op om gastronomiens udvikling i Danmark og udbrede kendskabet til nye og kreative spisesteder, der er drevet af ildsjæle som Johanne Ægidiussen og Peter Nøhr,  der er ejere og stiftere af Bistroteket. 

Foto: Jesper Rais

 

Hjemmelavet kyskager

Opskrift

DANÆG HJÆLPER MED AT GØRE EN FORSKEL

Danæg samarbejder med udvalgte danske og svenske foreninger og organisationer, der gør en forskel. I Danmark har vi primært valgt at koncentrere vores støtte til Danske Hospitalsklovne.

DANSKE HOSPITALSKLOVNE

Danske Hospitalsklovne er en velgørende forening, som arbejder ud fra en grundidé om at humor, latter og smil fremmer helbredelse. Danske Hospitalsklovne skaber magi og glæde hos sygdomsramte børn på hospitaler over hele Danmark. 

Læs mere om Danske Hospitalsklovne her

VITAMINER, MINERALER OG PROTEINER

Æg er især en vigtig kilde til jod, selen og D-vitamin – og det er netop tre af de næringsstoffer, som danskerne typisk får for lidt af. Indholdet af jod og selen pr. 100 gram ligger på linje med indholdet i fisk (21 mikrogram pr. 100 gram). 

Ernæring

Æg indeholder pr. 100 gram 

Vitamin A - 208 mg - 26% af anbefalet daglig tilførsel (ADT)

Riboflavin (B2) - 0,45 mg - 32% af ADT

Niacin (B3) - 3,05mg - 19% af ADT

Vitamin B12 - 2 mcg - 80% af ADT

Biotin (B7) - 25 mcg - 50% af ADT

Pathethesyre (B5) - 1,6 mg - 27% af ADT

Vitamin D - 1,75 mcg - 35% af ADT

Vitamin E - 1,8 mg - 15% af ADT

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.